Algemeen

YANA Hollandse Bloesem Remedies zijn ontwikkeld door Carla Baas-Stahlie.

Zij zijn ontwikkeld vanuit de visie dat, hoewel veel remedies uit het buitenland komen, er ook heel veel mooie en krachtige bloemen in onze directe omgeving groeien en bloeien.

klaproos longkruid klaproos vergeetmenietje
klaproos
longkruid
klaproos
vergeetmenietje

Effect bloemen op mensen
Mijn kinderen speelden veel buiten tussen de bloemen en kwamen regelmatig met bloemetjes thuis. Het effect dat de bloemen hadden, op mijn kinderen en mij, bleef niet onopgemerkt.
Ik ga ervan uit dat er, tussen  bloemen en mensen die in dezelfde omgeving groeien en leven, een energetische wisselwerking moet zijn. Ons lichaam “herkent” de energie van de in onze omgeving bloeiende bloemen en veel mensen (her)kennen de bloemen, waar de remedies van gemaakt zijn.

Krachtige werking
De werking van deze bloesem remedies zijn daardoor heel krachtig en effectief.Door de jaren heen werden er door mij steeds meer omgevingsremedies gemaakt (o.a. Sneeuwklokje, Boterbloem, Pinksterbloem, Klein Hoefbladen, Zwanebloem). Ik begon ermee te werken. Ook een aantal bevriende therapeuten werkten er mee.De remedies bleken krachtig en goed te werken en gingen heel direct op een probleem in.

De remedies gingen de wereld in als de Hollandse Bloesem Remedies.
Later werd er YANA aan toegevoegd.

YANA is afgeleid uit het Boeddhisme en betekent voertuig.

Water is het voertuig dat de bloem gebruikt om haar helende kwaliteiten in over te dragen.
Ons lichaam is het voertuig, waarin ons bewustzijn zetelt en zich manifesteert.